A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

гр.17-19 Завдання під час карантину на І семестр 2020-21 н.р.

Дата: 25.10.2020 10:53
Кількість переглядів: 1767

Завдання з 26.10 по 30.10:

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.):  Опрацювати (написати конспект та вивчити) тему "Кулінарне розбирання яловичої туші"  с.118-120. Виконати малюнок-схему згідно теми та пркріпити файл (підручник Українська кухня Доцяк)

Гігієна та санітарія виробництва (викладач Стрикуліст Л.О): Опрацювати матеріал з тему «Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції» с 112-117;с.117-120 (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник) .Зробити стислий конспект та відповісти на питання зі стор.117та 120 «Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів. Законодавчі основи якості харчових продуктів»с120-122(підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник) Зробити стислий конспект та відповісти на питання зі стор.122. Фото звіт надіслати на e-mail ludmilastrikulist@ukr.net або viber

Облік, калькуляція і звітність (викладач Стрикуліст Л.О):  Опрацювати матеріал з теми:«Господарський облік у закладах ресторанного господарства» Документ Microsoft Word «Поняття про господарський облік. Завдання господарського обліку, вимоги до обліку.» Фото звіт надіслати на e-mail ludmilastrikulist@ukr.net або viber

Фізіологія харчування (викладач Стрикуліст Л.О): Опрацювати матеріал з тем: «Вступ. Предмет і завдання курсу фізіологія харчування.»с3-4 (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник) , Зробити стислий конспект. «Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини» (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник)С.5-23 . Зробити стислий конспект та відповісти на питання стор. 23. «Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування» Документи Microsoft Word : «Предмет і завдання дисципліни Основи фізіології та гігієни харчування»;«Стисла лекція з теми «Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження (м’яса та м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів).». « Стисла лекція з теми Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні»; «Стисла лекція з теми «Характеристика значення та використання продуктів рослинного походження у лікувальному та раціональному харчуванні». Весь матеріал тут.  Фото звіт надіслати на e-mail ludmilastrikulist@ukr.net або viber 

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): завдання 

Організація виробництва (викладач Саприкіна Л.А.): ви працюєте кухарем 4 розряду в з.р.г., вам необхідно підібрати обладнання та інвентар для приготування страв: салат коктейль з крабами та овочами, суп прозорий з курицею, котлета по- київські з смаженою картоплею, узвар, ватрушки. Файл відповіді прикріпити.

Завдання з 02.11 по 06.11:

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): завдання 

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати, зробити конспект та вивчити матеріал з теми: «Кулінарне розбирання і обвалювання свинячої і баранячої туш» (підручник В.С. Доцяк «Українська кухня») с 121-122. Намалювати схему розбирання баранячої туші, с 121

Фізіологія харчування (викладач Стрикуліст Л.О.): завдання, завдання 2

Гігієна та санітарія виробництва (викладач Стрикуліст Л.О.): завдання

Організація виробництва (викладач Саприкіна Л.А.): Ви працюєте кухарем 4 розряду, вам необхідно скасти Меню, дотримуючись всії правил. 

Облік, калькуляція і звітність (викладач Стрикуліст Л.О):   завдання , лабораторна робота 

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): завдання , завдання 2

Завдання з 09.11 по 13.11

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.) Виконати схему - класифікація соусів с.228. Опрацювати, зробити конспект та вивчити матеріал з теми: «Соуси червоні м’ясні» с.232-235. «Соуси білі на м’ясному і рибному бульйонах» с.235-239, «Соуси молочні, сметанні» с.240, 241 (підручник В.С. Доцяк «Українська кухня»)

Фізіологія харчування (викладач Стрикуліст Л.О.): завдання 

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.):  завдання

Облік, калькуляція і звітність (викладач Стрикуліст Л.О):  завдання

З 16.11.20р.  навчання відбувається у змішеній формі, усі дистанційні завдання знаходяться на платформі GoogleClassRoom


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування