A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

гр.9-18

Дата: 19.03.2020 11:11
Кількість переглядів: 1439

Завдання на час карантину:

Завдання на тиждень з 18.03 по 20.03

Історія України (викладач Рябчун М.І): Підготувати есе за однією з тем: 1) Відлига: зміни в суспільно-політичних настроях населення України; 2) Помаранчева революція: національний і людський виміри. (підручник "Історія України" 11кл О.В.Гісем)

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): Стрибки через скакалку за 20с. Підтягування у висі (хлопчики), підтягування у висі-лежачи (дівчата). Згибання та розгибання рук в упорі (на підлозі - хлопці; на опорі 50-60см - дівчата). Присідання на одній нозі (з підтримкою). Стрибки у довжину з місця. Стрибки вгору з напівприсіду. Нахил уперед з положення сидячи. Піднімання тулубу в сід за 30с.

Математика (викладач Сенченко Т.П.): Вивчити §21 (підручник "Математика" 11 кл, Бевз)

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.): Записати конспект та вивчити с.95-99 (підручник "Інформатика" 10 (11)кл Ривкінд)

Завдання на тиждень з 23.03 по 27.03

Математика (викладач Сенченко Т.П.): Вивчити §22 (підручник "Математика" 11 кл, Бевз)

Ділова активність і основи підприємницької діяльності (викладач Кисельова Т.М.): с.190-197 тема "Основні форми підприємництва" с.190-191 с.192-193 с.194-195 с.196-197

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.): Записати конспект та вивчити с.101-104,  виконати практичну роботу та надіслати на е-мейл pule4ek@ukr.net с.106-107  (підручник "Інформатика" 10 (11)кл Ривкінд)

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати теми: "Первинна обробка осетрових риб та напівфабрикатів з них" с.96-98,  "Приготування напівфабрикату "Риба фарширована"" с.99-100, "Кулінарне розбирання яловичої туші" с.117-119 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): Презентація "Видатні спортсмени сучасності". Скласти комплекс ранкової гімнастики з 8-10 вправ без предметів. Скласти комплекс вправ для розвитку швидкості. Скласти комплекс вправ для розвитку спритності. Скласти комплекс вправ для розвитку швидкісно-силових якостей. 

Хімія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати (написати конспект) §9 с.38, виконати завдання с.41 (підручник "Хімія" 11кл Лашевська)

Українська література (викладач Жидкова О.О.):  c. 229-232 - знати біографію Миколи Вороного; виконати завдання №3 на с.232-234 (підручник "Українська література" 10кл. О.Авраменко)

Українська мова (викладач Жидкова О.О.):  §52 с.174-175 (вивчити); впр.241 с.175 (письмово) (підручник "Українська мова" 10кл. І.П.Ющук)

Зарубіжна література (викладач Пелих Л.Є): Читати новелу Ф.Кафки "Перевтілення", скласти цитатний план ключових епізодів твору

Устаткування (викладач Вишневська А.Ю):  опрацювати матеріал с.290-299. Виконати лабораторну роботу "Холодильна шафа ШХ-1,40М" (малюнок, будова, принцип дії, висновок). Підсумковий урок: дати письмово відповіді на питання с.312 (підручник "Устаткування" Саєнко)

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати тему (зробити конспект) §6 с21.  Самостійна робота з ілюстрацією с.23. Завдання для самоконтролю с.23 (підручник  "Біологія і екологія" 11кл В.І.Соболь)

Завдання на тиждень з 30.03 по 03.04

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.): Записати конспект та вивчити с.108-113;  виконати практичну роботу та надіслати на е-мейл pule4ek@ukr.net с.113; записати конспект та вивчити с.124-127  (підручник "Інформатика" 10 (11)кл Ривкінд)

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати конспект з теми: "Обробка безлускастої риби і напівфабрикати із смаженої риби" с.94, с.101-104 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Технології (викладач Вишневська А.Ю):  Розробка специфікацій. Аргументування стилю

Всесвітня історія (викладач Вишневська А.Ю):  опрацювати с.186-192 (підручник  Ю.В.Бураков)

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): За допомогою різних м'ячів скласти комплекс З.Р.В. (3-8 вправ). Придумати 3-4 станції для колового тренування з м'ячем для розвитку швидкісно-силових якостей (описати їх, виконати на уроці). Скласти комплекс вправ (4-5) для розвитку верхніх кінцівок. Вдосконалити вправи з м'ячем (жонглювання тощо)

Українська література (викладач Жидкова О.О.):  c. 237-238 -  читати й аналізувати вірш "Інфанта"  (підручник "Українська література" 10кл. О.Авраменко)

Українська мова (викладач Жидкова О.О.):  §53 с.176-177 (вивчити); впр.244, впр.246  с.177 (письмово) (підручник "Українська мова" 10кл. І.П.Ющук)

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати тему (зробити конспект) §7 с24.  Самостійна робота  на зіставлення с.25. (підручник  "Біологія і екологія" 11кл В.І.Соболь)

Хімія (викладач Гамій К.Л.): Написати конспект   с.40,  завдання с.41, 1 абзац (підручник "Хімія" 11кл Г.Лашевська)

Ділова активність і основи підприємницької діяльності (викладач Кисельова Т.М.): с.494-495 тема "Фінансово-кредитне забезпечення підприємств" зробити конспект

Завдання на тиждень з 06.04 по 10.04

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.): Записати конспект та вивчити с.123-124  (підручник "Інформатика" 10 (11)кл Ривкінд); записати конспект §78  с.401-404  

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати конспект з теми: "Обробка безлускастої риби і напівфабрикати із смаженої риби" с.94, "Напівфабриткати для смаженої у фритюрі риби" с.101-104 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.):  Скласти комплекс З.Р.В. з пропонованого інвентарю (на вибір) 10-12 вправ. Підготувати, розучити та демонструвати комплекс вправ на розвиток гнучкості (з елементами акробатики). Підготувати, розучити та демонструвати комплекс вправ на розвиток координації рухів (з елементами акробатики). Скласти комплекс вправ "Стрейчингу" (8-10 вправ) .

Українська література (викладач Жидкова О.О.):  c. 240-242  -  знати біографію Олександра Олеся; завдання №5 на с.245-247  (підручник "Українська література" 10кл. О.Авраменко)

Українська мова (викладач Жидкова О.О.):  §54 с.178-179 (вивчити); впр.249  с.179-180 (письмово)  (підручник "Українська мова" 10кл. І.П.Ющук)

Технології (викладач Вишневська А.Ю): Аргументування стилю. Вибір декору та способи з'єднання

Всесвітня історія (викладач Вишневська А.Ю):  опрацювати (написати конспект)  с.202-227 (підручник  Ю.В.Бураков)

Хімія (викладач Гамій К.Л.): §13 с 51 стисло написати конспект.  с.54 вивчити про головне,  виконати завдання 2,3 с.55.; §14 с.58 опрацювати параграф (стило конспект), виконати завдання 2,3 с.62 (підручник "Хімія" 11кл Г.Лашевська)

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати тему (зробити конспект) §9 с.30, §10 с.34.  Виконати завдання після  §9 та §10 (підручник  "Біологія і екологія" 11кл В.І.Соболь)

Ділова активність і основи підприємницької діяльності (викладач Кисельова Т.М.):  тема "Державна реєстрація підприємства" зробити конспект с.188

Завдання на тиждень з 13.04 по 17.04

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.): Виконати практичну роботу "Створення гіпертекстових елементів на веб-сторінку" (Для виконання практичної роботи необхідно створити текстовий документ та вставити в нього гіперпосилання  на сайти  та гіперпосилання на графічні елементи) та надіслати відповіді на е-мейл pule4ek@ukr.net  Знайти в інтернеті та законспектувати тему "Роль електронних медійних засобів в житті людини" 

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати конспект з теми:  "Напівфабриткати з січеної риби" с.99-100 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати тему (зробити конспект) §10 с.34, §11 с.38, §12 с.42 .  Виконати завдання самоконтролю с.45  (підручник  "Біологія і екологія" 11кл В.І.Соболь)

Ділова активність і основи підприємницької діяльності (викладач Кисельова Т.М.):  тема "Комерційний ризик" зробити конспект с.381-390 с.381 с.382-383 с.384-385 с.386-387 с.388-389 с.390

Зарубіжна література (викладач Пелих Л.Є): Скласти письмово тести до біографії і творчості Фр.Кафки 

Завдання на тиждень з 21.04 по 24.04

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.): Пройти тестування та надіслати відповіді на е-мейл pule4ek@ukr.net 

Опрацювати (написати конспект та вивчити) с.23-24 (підручник Інформатика Морзе 2010р)

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати, написати  конспект з теми: "Кулінарне використання частин яловичої туші" с.121-122  (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Ділова активність і основи підприємницької діяльності (викладач Кисельова Т.М.):  Повторити всі теми курсу

Хімія (викладач Гамій К.Л.):  §14 с.58 опрацювати параграф (стило конспект); §15 с.63 опрацювати параграф (конспект). Завдання - заповніть прогалини в табл.15.2 скориставшись мал.15.1 та 15.2 (підручник "Хімія" 11кл Г.Лашевська)

Українська література (викладач Жидкова О.О.):  Виконати завдання №6 с.247 - письмово; завдання №8 с.248 (підручник "Українська література" 10кл. О.Авраменко)

Українська мова (викладач Жидкова О.О.):  §54 с.178-179 (повторити); впр.251, впр.252  с.180 - 181 (письмово)  (підручник "Українська мова" 10кл. І.П.Ющук)

Зарубіжна література (викладач Пелих Л.Є): Твір "Епоха модернізму в літературі - дихання новітньої епохи" (усно)

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати тему (зробити конспект) §13 с.46, §14 с.50  Виконати практичну роботу №1 с.52  (підручник  "Біологія і екологія" 11кл В.І.Соболь)

Організація (викладач Саприкіна Л.А.): Повторити тему "Організація роботи цехів". Підібрати обладнання, інвентар для приготування страв: борщ полтавський, м'ясо тушене, каша гречана, салат зі свіжих овочів, тістечко буше, чай.

Завдання на тиждень з 27.04 по 30.04

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.):  Опрацювати (написати конспект та вивчити) п.3.3 с.27-78; п.3.4, 3.5 с.29  (підручник Інформатика Морзе 2010р)

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати, написати конспект з теми: "Кулінарне розбирання телячої, баранячої, свинячої туш. Використання частин" с.121-123 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Організація (викладач Саприкіна Л.А.):  Підібрати обладнання, інвентар, посуд  для приготування страв: борщ зелений, омлет з яєць, котлети зі свинини, картопляне пюре, салат олів'є, рулет бісквітний з вершковим кремом, желе фруктове

Гігієна та санітарія (викладач Саприкіна Л.А.):  Повторити тему: "Санітарні вимоги до приготування страв" (конспект) 

Технології (викладач Вишневська А.Ю):  Підготуватися до презентації виробу 

Всесвітня історія (викладач Вишневська А.Ю):  Читати розділ /І та /ІІ, письмово відповісти на питання (підручник  Всесвітня історія Ю.В.Бураков)

Хімія (викладач Гамій К.Л.): §18 с 77 стисло написати конспект.  Підготувати презентацію на тему: "Як я використовую адсорбенти?".  (підручник "Хімія" 11кл Г.Лашевська)

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.):  Творча робота на тему "Адаптації" 

Виробниче навчання (майстер вн Лизогуб Л.В.): Майсер клас з приготування заварного тіста та виробів з нього: тістечка еклер, шу, кільце, профітролі та костянтинівське. Завдання до мастер класу: приготувати заварне тісто та вироби з нього. Фото скинути на вайбер.

Завдання на тиждень з 04.05 по 08.05

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.):  Опрацювати (написати конспект та вивчити) с.35 п.3.7, с.36-37 п.3.8 (підручник Інформатика Морзе 2010р)

Іноземна мова (викладач Леонтьєва К.А): Ех.1-3 р.169-170  (підручник Англійська мова 10 кл М.А.Нерсисян)

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати, написати конспект з теми: "Особливості приготування великошматкових напівфабрикатів з яловичини, використання частин" с.130-132 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Виробниче навчання (майстер вн Лизогуб Л.В.): Риба. Урок №1

Організація (викладач Саприкіна Л.А.):  Тема: Організація роботи ресторанів і кафе 

Гігієна та санітарія (викладач Саприкіна Л.А.):  Тема: Гігієнічна оцінка молока і молочних продуктів (органоліптичні показники якості) 

Українська література (викладач Жидкова О.О.):  с.5-7 прочитати про літературні угруповання і підготуйте  письмове повідомлення про одне з українських літературних угруповань 20-30-хх років ХХ сторіччя. Скористайтеся відповідною літературою або матеріалами мережі інтернет (підручник "Українська література" 11кл. О.Авраменко)

Українська мова (викладач Жидкова О.О.):  §55 с.181- законспектувати та вивчити; впр.253 с.182 - письмово; впр.255  с.180 - 182 - усно   (підручник "Українська мова" 10кл. І.П.Ющук)

Всесвітня історія (викладач Вишневська А.Ю):  с.185 - тестові завдання письмово у зошит  (підручник  Всесвітня історія О.Гісем)

Завдання на тиждень з 12.05 по 15.05

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.):  Ознайомитися на комп'ютері з інтерфейсом програми MS PowerPoint, переглянути структуру слайдів  

Іноземна мова (викладач Леонтьєва К.А): Ех. 5-6 , р.170-171  (підручник Англійська мова 11 кл В.Буренко)

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати, написати конспект з теми: "Послідовність  приготування великошматкових напівфабрикатів з яловичини" с.135-140. Намалювати зовнішній вигляд великошматкових напівфабрикатів для смаження, тушкування, варки.  (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Географія (викладач Гамій К.Л.):  Написати конспекти §11 с.63, §12 с.70. Схема Сонячно-земляних зв'язків. Виконати завдання 1-7 с.73 (підручник Географія 11кл Гільберг 2019р)

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати тему (зробити конспект)  §14 с.50, §15 с.53, §16 с.57, §17 с.60  Виконати практичну роботу №1 с.52, заповнити таблицю; §18 с.64 - конспект, самостійна робота на зіставлення с.67. Узагальнення  теми 5 Адаптації с.68 - вивчити; тема 6 Біологічні основи здорового способу життя.; §19 с.69 - конспект, самостійна робота з таблицею с.71; §20 с.72 - конспект, самостійна робота з таблицею с.75  (підручник  "Біологія і екологія" 11кл В.І.Соболь) 

Виробниче навчання (майстер вн Лизогуб Л.В.): Риба. Урок №2

Хімія (викладач Гамій К.Л.): §21 с 90  написати конспект.  Застосовуйте свої знання і уміння с.95; виконати завдання 2-5 с.95 (підручник "Хімія" 11кл Г.Лашевська)

Організація (викладач Саприкіна Л.А.):  Тема: Організація роботи барів і буфетів. 

Гігієна та санітарія (викладач Саприкіна Л.А.):  Тема: Гігієнічна оцінка якості м'яса та м'ясопродуктів (органоліптичні показники)

Завдання на тиждень з 18.05 по 22.05 

Інформатика (викладач Мещерякова Г.Б.): Узагальнення знань з вивчених тем. Конспект за ІІ семестр  надіслати на е-мейл pule4ek@ukr.net  Це останній тиждень інформатики, тож відбудеться семестрове та річне оцінювання. 

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати тему (зробити конспект)  §22 с.80, §23 с.84. Самостійна робота з таблицею с.87 (підручник  "Біологія і екологія" 11кл В.І.Соболь) Виконати контрольну роботу  , відповіді надіслати на е-мейл  posta116@ukr.net

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати, написати конспект з теми: "Порційні та дрібношматкові напівфабрикати з яловичини та свинини" с.149-151. Скласти кросворд згідно теми на 7 слів   (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк) 

Всесвітня історія (викладач Вишневська А.Ю):  Практичне заняття с.196, 216  (підручник  Всесвітня історія О.Гісем)

Устаткування (викладач Вишневська А.Ю):  фото конспектів надіслати на вайбер +380502750868 (роботи підписати)

Виробниче навчання (майстер вн Лизогуб Л.В.): Урок №3

Хімія (викладач Гамій К.Л.): Виконати контрольну роботу  , відповіді надіслати на е-мейл  posta116@ukr.net

Завдання на тиждень з 25.05 по 29.05 

Виробниче навчання (майстер вн Лизогуб Л.В.): Урок №4

Українська література (викладач Жидкова О.О.):  с45-46 - законспектувати й вивчити біографію Миколи Хвильового; с.50-63 - прочитати новелу М.Хвильового "Я (Романтика)"  (підручник "Українська література" 11кл. О.Авраменко)

Українська мова (викладач Жидкова О.О.):  §56 с.183- законспектувати та вивчити; впр.256 с.183 - письмово; впр.259  с.184 - усно, треба вивчити уривок напам'ять в цій вправі №259!   (підручник "Українська мова" 10кл. І.П.Ющук)

Технології приготування їжі з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати, написати конспект з теми: "Страви з круп, бобових та макаронних виробів" с.256-261. Вивчити таблицю для каш.   (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк) 


« повернутися

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування