A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

ДАВАЙТЕ НЕ БУДЕМО СОРОМИТИСЯ СВОЇХ ДІТЕЙ

Дата: 14.12.2019 13:22
Кількість переглядів: 179

 Ідеальних батьків не існує. Тому дуже важливо не виховувати дітей під тиском чужої думки. Потрібно дозволяти дитині відчувати те, що їй потрібно відчути, навіть якщо неприємність сталася на людях і здається «не зручним» для оточуючих. Ще гірше, якщо при цьому повчати дитину словами: «Мені за тебе соромно!» або «Припини ревіти!». 

За день діти отримують та опрацьовують дуже багато інформації, але вони не знають, що робити з новими для них почуттями, які виникають у процесі пізнання світу. Необхідно заохочувати їх відчувати глибоко, відчувати усе, що їм дається, бо це нормально. Вас не повинно бентежити, коли дитина влаштовує істерику або кричить в автобусі. Ви — батьки цієї дитини, тому вас повинна турбувати лише вона, з усіма її почуттями та емоціями.

Нумо не будемо соромитися своїх дітей. Нам, швидше за все, варто бути добрішими і більш терпимими до самих себе. Якби ми могли виплеснути свої емоції, улаштувати істерику або розплакатися, коли нам це потрібно, ми відчували б більше радості та щастя. А це, погодьтеся, пішло б на користь усьому суспільству.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено