A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

гр.9-18 Завдання на час карантину І семестр 2020-21 н.р.:

Дата: 03.10.2020 14:10
Кількість переглядів: 1036

Завдання з 05.10 по 09.10:

Інформатика (викладач - Мещерякова Ганна Борисівна):  Практична робота "Робота з презентацією у MS PowerPoint" (створюємо слайди та додаємо текст)

Зарубіжна література (викладач - Пелих Лілія Евгенівна): с.108-110 (конспект) підручник (Зарубіжна література О.Ісаєва 11 кл)

Устаткування (викладач - Вишневька Анастасія Юріївна):  написати конспект з теми "Заходи щодо забезпечення надійності роботи та економії електроенергії під час експлуатації холодильного устаткування" (інтернет-ресурс)

Хімія (викладач - Гамій Катерина Леонідівна):  Опрацювати (написати конспект) §29 с.126 .  Підготуйте презентацію на тему"Силікатні матеріали в моєму житті"  §30 с.132. Підготувати навчальний проект на тему "Раціональне використання добрив"  (підручник Хімія  11кл Лашевська)

Біологія і екологія  (викладач - Гамій Катерина Леонідівна):  Опрацювати (написати конспект) §28 с.104; самостійне дослідження с.106 підручник (Біологія і екологія 11кл В.Соболь, 2019р)

Ділова активність (викладач - Міронова Олена Павлівна):  тема "Постановка цілей". Завдання: Відпрацювати навички постановки індивідуальних цілей та їх досягнення".  Запишіть свої цілі, які ви хочете досягти (мінімум 5)

Технології (викладач - Вишневська Анастасія Юріївна):  На форматі А-4 виконати креслення. Нанести задані розміри 

Фізіологія харчування (викладач Стрикуліст Л.О): Опрацювати матеріал з теми «Вода - фізіологічне значення води.» «Смакові та ароматичні речовини. Збудливі речовини» с.21-23 (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник), зробити конспект та відповісти на питання с 23. Фото звіт надіслати на e-mail  ludmilastrikulist@ukr.net

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.): Написати скорочений конспект з теми "Риба фарширована" с.95-102 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Організація (викладач Іванова Т.І.):  Написати скорочений конспект з теми "Організація робочого місця при приготуванні дріжджового тіста та кондитерських виробів" с.82 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Всесвітня історія (викладач Демиденко О.В): Практичне заняття "Европейська інтеграція: здобутки і труднощі (наприкінці ХХ - на початку ХХІст)" с.74 письмово 1 завдання (підручник Гісем "Всесвітня історія" 11кл, 2019р) Відповіді надіслати 

Математика (викладач Сенченко Т.П.): Вивчити тему "Об'єм конуса" §25 с.222-224  (підручник Математика 11 кл Бевз)

Українська мова (викладач Жидкова О.О.):  Законспектувати і вивчити §26-27 с.85-86; впр.3 с.86, впр.5 с.87-88 - правильні відповіді записати у зошит (підручник  Українська мова 11кл О.Авраменко,  2019р)

Українська література (викладач Жидкова О.О.):  Законспектувати біографію Остапа Вишні  й вивчити її  с.97-99 ; завдання №4 с.101-103 (підручник Українська література 11кл О.Авраменко 2019р)

Виробниче навчання (майстер в/н Лизогуб Л.В.): Опрацювати тему "Приготування соуса білого  основого та його похідних" 

Завдання з 12.10 по 16.10:

Інформатика (викладач  Мещерякова Г. Б.):  Практична робота "Налаштування анімації у презентації у MS PowerPoint" (додаємо анімацю на слайд, текст та малюнки). Файл надіслати на е-мейл pule4ek@ukr.net

Зарубіжна література (викладач  Пелих Л. Е.): с.113-114 Читати роман  Дж.Орвелла "1984"(підручник Зарубіжна література О.Ісаєва 11 кл)

Фізика (викладач Соколова М.Є.): Виписати формули  §26 (підручник Фізика 11кл Бар'яхтар) 

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): Модуль "Баскетбол": 1. Виконання комплексу вправ загально-фізичної підготовки. 2.Стрибки зі скакалкою 50-70 раз. 3. Згинання та розгинання рук в упорі лежачі. 4. Піднімання тулубу в сід, лежачі на спині. 5.Присідання на 2-х ногах. 6.Повторити елементи техніки гри у баскетбол 

Хімія (викладач Гамій К.Л.): завдання  завдання2

Математика (викладач Сенченко Т.П.): Вивчити тему та зробити конспект  "Об'єм кулі" §25  (підручник Математика 11 кл Бевз)

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.):  завдання 

Технології  (викладач  Вишневька А.Ю.): На форматі А4 виконати креслення. Нанести задані розміри. Рамка обов'язкова. 

Устаткування (викладач  Вишневька А. Ю.):  написати конспект та вивчити  тему "Прилавок холодильний низькотемпературний ПХН-1-0,28" с.300 (підручник Устаткування підприємств громадського харчування Саєнко)

Українська мова (викладач Жидкова О.О.):  Повторити  §26-27 с.85-86; впр.7 с.90 (1 і 2 частини) (підручник  Українська мова 11кл О.Авраменко,  2019р)

Українська література (викладач Жидкова О.О.):  Прочитати гумореску Остапа Вишні "Моя автобіографія" с.104-112  (підручник Українська література 11кл О.Авраменко 2019р)

Всесвітня історія (викладач Демиденко О.В): Написати конспект з тем: "СРСР у  2 половині ХХ ст та його розпад. Країни Центральної та Східної Європи", "Наслідки ІІ світової війни. Відбудова економіки. Завершення епохи Сталіна. "Хрущовська відлига". Криза радянської моделі розвитку" с.75-94 §9,10 (підручник Гісем "Всесвітня історія" 11кл, 2019р) 

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.): Написати скорочений конспект з теми "Приготування рибних страв: риба у клярі, зрази Донські, риба запечена" с.302-307 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Організація (викладач Іванова Т.І.):  Написати скорочений конспект з теми "Організація робочого місця при приготуванні заварного та листкового тіста" с.84-86 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Фізика (викладач Соколова М.Є.): Виписати формулу енергії зв'язку та види радіоактивного випромінення с.180-183  (підручник Фізика)

Ділова активність (викладач - Міронова Олена Павлівна):  Написати конспект та виконати завдання 

Громадянська освіта (викладач Трубіна Т.В.): Написати конспект з тем: "Конкуренція", "Ринкова економіка", "Попит і пропозиція. Ринкова ціна" §3 (підручник Громадянська освіта Т.Бакка 2018)

Завдання з 19.10 по 23.10:

Інформатика (викладач  Мещерякова Г. Б.):  Практична робота "Створення букету" (працюємо у Paint, використовуючи інструменти). Необхідно зібрати букет із квітів (можна використати квітку декілька разів). Збережений файл надіслати GoogleClassRoom

Іноземна мова (викладач Леонтьєва К.А.):  Ех.1-4 р.4-5 (підручник Англійська мова 11кл Буренко В.)

Фізіологія харчування (викладач Стрикуліст Л.О): Опрацювати матеріал  з теми «Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування» документ Microsoft Word «Стисла  лекція з теми «Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування. Характеристика, значення  і використання продуктів тваринного походження (м’яса та  м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів).» зробити конспект.  Фото звіт надіслати на e-mail  ludmilastrikulist@ukr.net

Зарубіжна література (викладач  Пелих Л. Е.): с.119-123 (конспект) . Запитання с.123 (1-5) (підручник Зарубіжна література О.Ісаєва 11 кл)

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): Модуль баскетбол. Ловля мяча. Передачі мяча. Ведення мяча. Кидки мяча. ППФП- розвиток фізичних якостей за допомогою фізичних вправ.

Алгебра (викладач Сенченко Т.П.): Вивчити тему та зробити конспект §7, розв'язати №294 (а, б) (підручник Математика 11кл Бевз) 

Фізика (викладач Соколова М.Є.): Відповісти на запитання с.198-199  (підручник Фізика Ляшенко)

Всесвітня історія (викладач Демиденко О.В):  Зробити конспект з теми: "Перебудова та розпад СРСР (1985-1991). Росія та нові незалежні держави"с.95-103; с.103 №12 (таблиця - письмово)   (підручник Гісем "Всесвітня історія" 11кл, 2019р) 

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати (конспект) §30, 31 с.111, 115; самостійно опрацювати таблицю с.112; заповнити таблицю с.118 (характеристика) та переслати  (підручник Біологія і екологія 11кл В.Соболь, 2019р)

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.): Написати конспект з теми "Технологія приготування страв з припущеної та відварної риби" с.309-311 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Організація (викладач Іванова Т.І.):  Написати скорочений конспект з теми "Прейскурант і кухонний посуд" с.78-82  (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Українська мова (викладач Жидкова О.О.):  Вивчити §28, 29 с.91. Виконати завдання №5 с.92-94 - правильні відповідізаписати у зошит (підручник  Українська мова 11кл Авраменко, 2018р)

Українська література (викладач Жидкова О.О.):  Прочитати усмішку О.Вишні "Письменник" с.112-114 (підручник Українська література 11кл О.Авраменко 2018р)

Устаткування (викладач  Вишневька А. Ю.):  Поняття про компресійну холодильну машину з герметичним компресором. Навести декілька прикладів машин різних сучасних виробників. Вказати основні її частини, призначення та принцип дії.

Технології  (викладач  Вишневька А.Ю.): На форматі А4 виконати кресленики 

Завдання з 26.10 по 30.10:

Інформатика (викладач  Мещерякова Г. Б.):  Практична робота "Зміна розміру об'єкта" (працюємо у Paint, використовуючи інструменти). Необхідно змінити розмір тварин та помістити їх у відповідні клітини. Збережений файл надіслати GoogleClassRoom

Всесвітня історія (викладач Демиденко О.В.): "Становлення прорадянських режимів у Польщі, Угорщині, Болгарії, Румунії, Чехословаччині, Югославії. .Повторити матеріал зі с.95-103, відповісти письмово на питання з1 по 6 зі с.103. Прікріпити файл відповіді. (Підручник: О Гісем,О.Мартинюк Всесвітня історія ,11кл 2019)

 Геграфія (викладач Леонтьєва К.А.):  § 4, стр 21-24 зробити конспект ( додати файл) (підручник Географія Гільберг 11 кл)

Англійська мова (викладач ЛЕОНТЬЄВА К.А.): Ex 4 p. 85-87 прочитати текст та письмово дати відповіді на три запитання ( додати файл) Ex 6 p.87 переписати та перекласти вправу (додати файл) (підручник Англійська мова 11кл Буренко В.)

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.): Написати конспект з теми "Січеники з риби" с.102. Намалювати напівфабрикати та прикріпити файл (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Організація (викладач Іванова Т.І.):  Написати конспект з теми "Кухонний посуд" с.160-162  (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Фізіологія харчування (викладач Стрикуліст Л.О): Опрацювати матеріал з теми «Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування» «Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні (молоко, молочні продукти, яйця, жири).» документ Microsoft Word « Стисла лекція з теми Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні»зробити конспект . Фото звіт надіслати на e-mail ludmilastrikulist@ukr.net

Фізика (викладач Соколова М.Є.):  § 39, опрацювати. Виконати впр. 39 (1) (підручник Бар'яхтар фізика 11 клас)

Зарубіжна література (викладач  Пелих Л. Е.):  Читати п'єсу "Матінка Кураж та її діти" с.129 (10, 11, 13 - письмово) (підручник Зарубіжна література О.Ісаєва 11 кл)

Хімія (викладач  Гамій К. Л.): Навчальний прект на тему: "Властивості та застосування карбонатів" (підручник  Хімія  11кл Лашевська, 2019р)

Біологія і екологія (викладач Гамій К.Л.): Опрацювати (конспект) §32 с.119; Виконати практичну роботу 2 с.121 та надіслати її   (підручник Біологія і екологія 11кл В.Соболь, 2019р)

Ділова активність (викладач Міронова О.П.): завдання

Геометрія (викладач Сенченко Т.П.): виконати самостійну роботу №6(1 варіант) на стор. 230 (підручника Г.Бевз 11 кл.) Файл своєї відповіді прикріпити.

Громадянська освіта (викладач Трубіна Т.В.): Написати конспект з теми "Домашнє господарство. Бюджет домогосподарств" §41 (підручник Громадянська освіта Т.Бакка 2018 р.). Прикріпити файл.

Завдання з 02.11 по 06.11:

Фізика (Соколова М.Є.): (підручник Баряхтар В.Г. фізика 11 клас) §40 опрацювати, зробити таблицю стор. 231, виконати впр.40 (1-4)

Англійська мова ( Леонтьєва К.А): (підручник Англійська мова Буренко В. 11кл) : Ex7-8 p 92-додати файл

Географія ( Леонтьєва К.А.): (підручник Географія  Гільберг Т. 11 кл): §5 стр 25-28

Інформатика (викладач  Мещерякова Г. Б.):  Практична робота "Заливка об'єкта" (працюємо у Paint, використовуючи інструменти). Необхідно змінити колір метелика. Збережений файл надіслати GoogleClassRoom 

Зарубіжна література (викладач  Пелих Л. Е.): с.130-132 (конспект), скласти питання до прочитаного (5-6 питань) (підручник Зарубіжна література О.Ісаєва 11 кл)

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.) Опрацювати, зробити конспект та вивчити матеріал з теми: «Смажені м’ясні страви» підручник В.С. Доцяк «Українська кухня» стор 314-320.

Всесвітня історія (викладач Демиденко О.В.) Тема:"Практичне заняття. "Угорська революція 1956р.,"Празька весна "1968р. Виконати письмово у вигляді реферату, об'єм 7-10сторінок. Файл відповіді прикріпити.

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): завдання

Алгебра (викладач Сенченко Т.П.):  вивчити §8, написати короткий конспект, виконати №307 (підр. Г.Бевз 11 кл)  Файл своєї відповіді прикріпити.

Хімія (викладач К.Л. Гамій) §33  сторінка145 (підручник Хімія 11кл. Г. Лашевська, 2019р.)

Ділова активність (викладач Міронова О.П.): завдання, завдання2

Біологія і екологія (викладач К.Л. Гамій) Скласти кросворд на тему "Здоров'я" сторінка 123 (підручник Біологія і екологія 11кл. В.Соболь 2019р.)

Фізіологія харчування (викладач Стрикуліст Л.О.): завдання

Українська мова (викладач Жидкова О.О.): (підручник для 11 кл.,О.Авраменко,2019 р). законспектувати й вивчити §30-31в иконати тестові завдання 5 на стор.(97-99) й правильні відповіді записати у зошит

Українська література (викладач Жидкова О.О.): (підручник для 11 кл.,О.Авраменко,2019 р). виконайте завдання 1,2,3 на стор.(115-119).

Біологія і екологія (викладач К.Л. Гамій): Опрацювати (написати конспект) §34 стор. 128 Самостійна робота з таблицею стор.131 - виконати (підручник Біологія і екологія 11кл. В.Соболь 2019)

Завдання з 09.11 по 13.11:

Інформатика (викладач  Мещерякова Г. Б.):  Розв'язати кросворд, відповіді надіслати

Фізика (Соколова М.Є,) (підручник фізика 11 кл. Баряхтар В.Г.) §41-42, опрацювати, зробити завдання №4

Геграфія ( Леонтьєва К.А) (підручник Гілберг Т. 11 кл): § 6 стр 32-36 додати файл

Англійська мова ( Леонтьєва К.А) (підручник Буренко В. 11 кл): Ex 4 p, 90-91 додати файл

Устаткування (викладач Вишневська А.Ю.): завдання

Історія України (викладач Рябчун М.І.): Написати конспект у зошит §20-24 (підручник Історія 11 кл. Гісем)

Всесвітня історія (викладач Демиденко О.В. ) "Демократичні революції, особливості їх здійснення ". Опрацювати самостійно матеріал.  (Підручник Ігор Щупак, 11клас, 2019),с.121-131.

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.) Опрацювати, зробити скорочений конспект та вивчити матеріал з теми: «Варені й припущені страви з птиці, дичини, кролика» с.338-339. «Смажені страви з птиці, дичини, кролика» с.340-343, Намалювати котлету по-київськи фото 5. (Підручник В.С. Доцяк «Українська кухня»)

Технології (викладач Вишневська А.Ю.): Опрацювати тему "Характеристики та визначення розрізів" (Підручник Волошкевич, Бойко) ст.36-37. завдання

Фізіологія харчування (викладач Стрикуліст Л.О.): завдання 

Зарубіжна література (Викладач-Пелих Лілія Євгенівна).Читати оповідання Г.Бьолля "Подорожній, коли ти прийдеш у Спа....?" Написати в зошиті тези-роздуми щодо зв"язку людської долі та жорстокої війни. (10 актуальних тез). Прикріпити файл.

Геометрія ( викладач Сенченко Т.П.) знайти радіуси вписаного та описаного кіл, площі трикутників із сторонами: 1)10,10,16;  2) 3,4,5;  3) 6 ,8,10. Файл своєї відповіді прикріпити.

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): завдання

Українська мова (викладач Жидкова О.О.) (підручник для 11 кл.,О.Авраменко,2019 р.),законспектувати й вивчити параграф 32,виконати вправу 3 ( стор. 101).

Українська література (викладач Жидкова О.О.) (підручник для 11 кл.,О.Авраменко,2019 р.)  законспектувати біографію М.Куліша (стор.117-119), завдання 5 ( стор.121).

Хімія (викладач К.Л. Гамій) Виконати навчальний проект на тему "Неорганічні речовини у фармації (аптечці)". Література: Інтернет ресурс укр. мова

З 16.11.20р. навчання відбувається у змішеній формі, усі дистанційні завдання знаходяться на платформі GoogleClassRoom


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування