A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Гр.12-20 Завдання на час карантину І семестр 2020-21 н.р.:

Дата: 03.10.2020 14:13
Кількість переглядів: 1173

Завдання з 05.10 по 09.10:

Інформаційні технології (викладач - Мещерякова Ганна Борисівна):  Ознайомитися з презентацією для подальшого виконання практичної роботи 

Устаткування (викладач - Вишневька Анастасія Юріївна):  Виконати лабораторну роботу №1

Гігієна та санітарія виробництва (викладач Стрикуліст Л.О): Опрацювати матеріал з теми : «Харчові інфекції та їх профілактика» с 59-63 (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник) , зробити конспект та відповісти на питання с 63 Фото звіт надіслати на e-mail  ludmilastrikulist@ukr.net

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.): Написати скорочений конспект з теми "Розбирання безлускатної риби" с.84-85 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Організація (викладач Іванова Т.І.):  Написати скорочений конспект з теми "Характеристика приміщень для відвідувачів" с.18-22 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Основи галузевої економіки (викладач Савостіна І.П): опрацювати тему "Підприємство, як суб'єкт господарювання"

Виробниче навчання (майстер вн Павленко Т.Ю.): Опрацювати метаріал "Первинна обробка м’яса. Кулінарне розбирання і обвалювання яловичини.» Ознайомитись з презентацією , відповісти на питання (остання сторінка презентації, документ) та надіслати відповіді.(viber  або tgpavlenko6@gmail.com) Переглянути відео https://www.youtube.com/watch?v=dgLcI_CNUe8 https://www.youtube.com/watch?v=Z75xr1C3AL8    https://www.youtube.com/watch?v=Lk9Xzz9GcKs

Опрацювати матеріал «Механічна кулінарна обробка м’яса свинини, баранини» Ознайомитись з презентацією, відповісти на питання (остання сторінка презентації) та надіслати відповіді.(viber  або tgpavlenko6@gmail.com) Переглянути відео https://www.youtube.com/watch?v=QjZFjYXQ0AI   https://www.youtube.com/watch?v=iWmJDMhp7Xs

Завдання з 12.10 по 16.10:

Гігієна та санітарія виробництва (викладач Стрикуліст Л.О): Опрацювати матеріал з теми : «Харчові отруєння та їх профілактика.» п.т.1 «Поняття про харчові отруєння. Класифікація харчових отруєнь.» п.т.2 «Харчові отруєння мікробного походження (харчові токсикоінфекції та харчові інтоксикації та їх профілактика).» с 63-67 (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник), зробити конспект та відповісти на питання с. 67  Фото звіт надіслати на e-mail  ludmilastrikulist@ukr.net або viber.

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): Модуль "Баскетбол": 1. Виконання комплексу вправ загально-фізичної підготовки. 2.Стрибки зі скакалкою 50-70 раз. 3. Згинання та розгинання рук в упорі лежачі. 4. Піднімання тулубу в сід, лежачі на спині. 5.Присідання на 2-х ногах. 6.Повторити елементи техніки гри у баскетбол 

Виробниче навчання (майстер вн Павленко Т.Ю.): Опрацювати матеріал "Механіча кулінарна оброка субпродуктів.» Ознайомитись з презентацією , відповісти на питання (остання сторінка презентації, документ) та надіслати відповіді.(viber  або tgpavlenko6@gmail.com). Провести первинну обробку одного з субпродуктів( на вибір) та надіслати відео  (viber  або tgpavlenko6@gmail.com). Переглянути відеоhttps://www.youtube.com/watch?v=lu5xgSANXIU https://www.youtube.com/watch?v=hBlLijl0QrI

Устаткування (викладач  Вишневька А. Ю.):  написати конспект та вивчити  тему "Машина для нарізування сирих овочів МРО-50-200" с.62-64 (підручник Устаткування підприємств громадського харчування Саєнко)

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.): Написати скорочений конспект з теми "Види м'яса птиці, субпродуктів" с.102-134 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Організація (викладач Іванова Т.І.):  Написати скорочений конспект з теми "Організація робочого місця при приготуванні солодких страв та напоїв" с.174-180 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Виробниче навчання (майстер вн Павленко Т.Ю.): Опрацювати матеріал "Механічна кулінарна обробка птиці.
 Способи заправляння птиці. Ознайомитись з презентацією , відповісти на питання (остання сторінка презентації, документ) та надіслати відповіді.(viber  або tgpavlenko6@gmail.com). Провести кулінарну розробку туші птиці та надіслати фото або відео  (viber  або tgpavlenko6@gmail.com). Переглянути відео https://www.youtube.com/watch?v=QQbOJcrx2Zo

Завдання з 19.10 по 23.10:

Інформаційні технології (викладач Мещерякова Г. Б.): Виконати практичну роботу "Побудова діаграми у MS Excel". Файл надіслати у GoogleClassRoom 

Іноземна мова (викладач Леонтьєва К.А.):  Ех.1-3 р.22-23 (підручник Англійська мова 11кл Буренко В.)

Гігієна та санітарія виробництва (викладач Стрикуліст Л.О.): Опрацювати матеріал з теми : «Харчові отруєння та їх профілактика» с 67-70 (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник) , зробити конспект та відповісти на питання с 69та 70, « Глистяні захворювання та їх профілактика» с 52-58 (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник) , зробити конспект та відповісти на питання с 58. Фото звіт надіслати на e-mail  ludmilastrikulist@ukr.net або viber.

Облік, калькуляція і звітність (викладач Стрикуліст Л.О): Опрацювати матеріал з тем:«Господарський облік у закладах ресторанного господарства»,«Нормативно-технологічні документи: види, призначення, використання» документи Microsoft Word «Поняття про господарський облік. Завдання господарського обліку, вимоги до обліку.», «Збірник рецептур страв та кулінарних виробів: призначення, зміст, порядок користування.».  ДЛЯ ВИКОНАННЯ ЗАВДАННЯ ДО ТЕМИ 2 https://interdoka.ru/kulinaria/1982/6_bluda_makaroni/5.html  зробити конспект та виконати завдання з теми 2. Фото звіт надіслати на e-mail  ludmilastrikulist@ukr.net або viber.

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): Модуль баскетбол. Ловля мяча. Передачі мяча. Ведення мяча. Кидки мяча. ППФП- розвиток фізичних якостей за допомогою фізичних вправ.

Основи галузевої економіки (викладач Савостіна І.П):  Опрацювати теми: «Продуктивність праці», «Організація і оплата праці». Матеріал з інтернету. https://ua-referat.com/%D0%A2%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D1%96_%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8_%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%94%D0%BC%D1%81%D1%82%D0%B2_%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F  Завдання: Підготувати роботу (реферат або презентація) на тему: «Забезпечення ефективної діяльності підприємств».

 Основи правових знань (викладач Савостіна І.П.):  Опрацювати тему: «Право – соціальна цінність, складова частина загальнолюдської культури. Поняття та ознаки правової держави» с.14-23 (підручник: Норовлянський О.Д. «Правознавство»)

Охорона праці (викладач Трубіна Т.В.):  Завдання   https://lektsii.org/10-1117.html

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.): Написати конспект з теми "Технологія приготування котлетної маси з м'яса, напівфабрикати з неї", "Обробка птиці" с.150-160 (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Організація (викладач Іванова Т.І.):  Написати скорочений конспект з теми "Відділення борошняно-кондитерського цеху" с.190-199  (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Устаткування (викладач  Вишневька А. Ю.):  написати конспект та вивчити  тему "Машини та механізми для протирання продуктів та овочів" с.64-69; відповісти на контрольні запитання с.69 (підручник Устаткування підприємств громадського харчування Саєнко)

Завдання з 26.10 по 30.10:

Основи англ.мови за професійним спрямуванням (викладач Леонтьєва К.А.):  Ex 4-5, p. 22 (додати файл) (підручник Англійська мова Нерсисян 1кл)

Інформаційні технології (викладач Мещерякова Г. Б.): Виконати практичну роботу "Робота з інструментами у Paint".  Необхідно у Paint або Paint3D намалювать будь-яку страву, використовуючи інструменти: олівець, заливка кольором, текст, фігури, колір. Файл своєї відповіді надіслати у GoogleClassRoom 

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати (написати конспект та вивчити) тему "Обробка м'ясних субпродуктів. Дичина" с.136, 145-146  (підручник"Українська кухня" В.С.Доцяк)

Гігієна та санітарія виробництва (викладач Стрикуліст Л.О.):  завдання 

Облік, калькуляція та звітність (викладач Стрикуліст Л.О.): завдання 

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): завдання 

Основи правових знань (викладач Савостіна І.П.): завдання

Завдання з 02.11 по 06.11:

Основи англ.мови за професійним спрямування ( Леонтьєва К.А): скласти 10 речень з такими словами: hot, salty, to drink, tasty, to fry ,a dessert, a meat, eggs, a pizza, a food додати файл

Інформаційні технології (викладач Мещерякова Г. Б.): Виконати практичну роботу "Робота з фотозображенням".  Необхідно приготувати будь-яку страву, зробити її фото, відредагувати зображення (налаштувати яскравість та контрастність, обрізати зайве, можна змінити деякі кольори) та написати зверху її назву. Необхідно буде 2 фото до та після зміни зображення. Файли своєї відповіді надіслати у GoogleClassRoom 

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.) Опрацювати, зробити конспект та вивчити матеріал з теми: «Розсипчасті, в’язкі, рідкі каші» (підручник В.С. Доцяк «Українська кухня») стор 254-256, 257.

Гігієна та санітарія виробництва (викладач Стрикуліст Л.О.): Опрацювати матеріал з тем: « Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів». «Санітарні гігієнічні вимоги до механічної обробки харчових продуктів» «Гігієнічні вимоги до теплової обробки продуктів та процесу приготування швидкопсувних страв та виробів.» с.112-117 (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник) « Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.» «Умови, терміни зберігання особливо швидкопсувних продуктів. Вимоги до роздавання страв.»с.117-120 (підручник "Основи фізіології ,санітарії та гігієни харчування" О.М. Олійник) , зробити конспект та відповісти на питання стор. 117 т стр.120.  фото звіт відповідей на питання прикріпити.

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): завдання 

Гігієна та санітарія (викладач Стрикуліст Л.О.): завдання

Завдання з 09.11 по 13.11:

Інформаційні технології (викладач Мещерякова Г.Б.): відповісти на запитання: 1.Можливості роботи у Word. 2.Можливості роботи у Excel. 3.Можливості роботи у Paint (описати з чим безпосередньо ви працювали). Файл відповіді надіслати у GoogleClassRoom 

Основи англійської мови за професійним спрямуванням (викладач Леонтьєва К.А.) Скласти діалог на тему: " Їжа, харчування" ( на кожну реплику по 5-10 речень) додати файл

Облік, калькуляція і звітність (викладач Стрикуліст Л.О): завдання 

Технологія приготування їжі (викладач Іванова Т.І.) Опрацювати, зробити скорочений конспект та вивчити матеріал з теми: «Страви з каш» с.257-261, «Страви з бобових»с.262-264, «Страви з макаронних виробів» с.264,265» (підручник В.С. Доцяк «Українська кухня»)

Устаткування (викладач Вишневська А.Ю.): Опрацювати тему "Машини та механізми для обробки м?яса та риби" (підр. Н.П. Саєнко) ст.71-84. Зробити конспект (малюнок, принцип дії, використання): м?ясорубка "Braun G ", фаршмішалка МЗ-8-150, розпушувальний механізм МРМ -15, механізм РО - 1М1 для обчищання риби.

 Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): завдання 

Ділова активінсть (викладач Міронова О.П.): завдання 

З 16.11.20р. навчання відбувається у змішеній формі, усі дистанційні завдання знаходяться на платформі GoogleClassRoom

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування