A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

гр.17-19

Дата: 20.03.2020 15:39
Кількість переглядів: 6483

Завдання на час карантину: 

Завдання з 18.03 по 20.03

Технології приготування кондитерських виробів з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.): Опрацювати тему "Хімічний склад продуктів" с.14-16  (підручник "Українська кухня" В.С.Доцяк)

Завдання 3 23.03 по 27.03

Технології приготування кондитерських виробів з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.):  Опрацювати тему "Товарознавча характеристика плодів" с.423-426, "Товарознавча характеристика драглоподібної (желеподібної) сиронини"  " с.438-439 (підручник "Українська кухня" В.С.Доцяк)

Устаткування підприємств громадського харчування (викладач Мещерякова Г.Б.):  Опрацювати (вивчити та написати конспект) тема "Класифікація кондитерського цеху. Машини кондитерського цеху" с.87, інтернет; "Просіювач МЗ-24-300." с.92-94 (підручник "Устаткування підприємств громадського харчування" Саєнко) 

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): Презентація "Видатні спортсмени сучасності". Скласти комплекс ранкової гімнастики з 8-10 вправ без предметів. Скласти комплекс вправ для розвитку швидкості. Скласти комплекс вправ для розвитку спритності. Скласти комплекс вправ для розвитку швидкісно-силових якостей. 

Основи енергозбереження (викладач Кремінська А.М.): теми:  "Економія електроенергії" , "Поняття енергозбереження"(інтернет - ресурс)

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.): Опрацювати матеріал  «ЗПК.Вступне заняття.Безпека праці та пожежна безпека на підприємствах харчування»

Завдання на тиждень з 30.03 по 03.04

Устаткування підприємств громадського харчування (викладач Мещерякова Г.Б.):  Опрацювати (вивчити та написати конспект) тема "Машина МПБ-800М для просіювання борошна" с.90-92. Виконати лабораторну роботу у зошиті "Вивчення будови, принципу роботи та правил експлуатації просіювачів" (взяти 2 будь-які просіювачі та описати зі зрівнянням ); після надіслати на е-мейл pule4ek@ukr.net (підручник "Устаткування підприємств громадського харчування" Саєнко) 

Технології приготування кондитерських виробів з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.):  Опрацювати тему "Товарознавча характеристика прянощів, барвники" с.470, "Приготування начинок плодово-ягідних"  " с.473-475 (підручник "Українська кухня" В.С.Доцяк)

Основи енергозбереження (викладач Кремінська А.М.): опрацювати теми:  "Раціональне використання електроенергії на підприємствах" , "Основні принципи програми енергозбереження" (інтернет - ресурс)

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.): За допомогою різних м'ячів скласти комплекс З.Р.В. (3-8 вправ). Придумати 3-4 станції для колового тренування з м'ячем для розвитку швидкісно-силових якостей (описати їх, виконати на уроці). Скласти комплекс вправ (4-5) для розвитку верхніх кінцівок. Вдосконалити вправи з м'ячем (жонглювання тощо)

Облік, калькуляція і звітність (викладач Кисельова Т.М.): тема "Поняття про господарчий облік. Вимоги до обліку в кондитерському цеху" с.3-7 (підручник "Калькуляція і звітність" А.Міфтахутдинова)

Основи профетики і психології (викладач Кисельова Т.М.): теми "Поняття про психологію та етику" с.4-8,  "Психічні процеси, властивості, стани" с.8-30 (підручник "Професійна етика і психологія" І.А. Дуберштейн)

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.): Опрацювати матеріал  «ЗПК Ознайомлення з кондитерським підприємством, організацією роботи кондитерського цеху. Підготовка сировини до виробництва». Ознайомитись з презентацією та надати відповіді на тестові завдання.(viber  або ludmilastrikulist@ukr.net) Презентація  на тему «Підготовка сировини  до виробництва»

 Завдання на тиждень з 06.04 по 10.04

Устаткування підприємств громадського харчування (викладач Мещерякова Г.Б.):  Опрацювати (вивчити та написати конспект, намалювати малюнок з позначеннями) тема  "Тістомісильна машина МБТМ-140: будова, принцип дії, правила експлуатації" с.94-96, "Машина тістомісильна МТМ-15: будова, принцип дії, правила експлаутації" с.96-97. (підручник "Устаткування підприємств громадського харчування" Саєнко) 

Технології приготування кондитерських виробів з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.):  Опрацювати тему  "Приготування начинок:  плодово-ягідних, м'ясних, рибних, овочевих"  " с.473-489 (Навчальний посібник "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" Зайцева)

Фізична культура (викладач Сталоверова С.М.):  Скласти комплекс З.Р.В. з пропонованого інвентарю (на вибір) 10-12 вправ. Підготувати, розучити та демонструвати комплекс вправ на розвиток гнучкості (з елементами акробатики). Підготувати, розучити та демонструвати комплекс вправ на розвиток координації рухів (з елементами акробатики). Скласти комплекс вправ "Стрейчингу" (8-10 вправ) .

Основи профетики і психології (викладач Кисельова Т.М.): теми "Поняття про темперамент, характер, здібності. Вимоги до професійних здібностей" с.35-41  (підручник "Професійна етика і психологія" І.А. Дуберштейн)

Облік, калькуляція і звітність (викладач Кисельова Т.М.): тема "Поняття про відсотки. Порядок визначення" с.10-15 (підручник "Калькуляція і звітність" А.Міфтахутдинова)

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.): Опрацювати матеріал  « Приготування фаршів: з м’яса, з ліверу, з риби, з круп,  з гороху, з квасолі, з капусти, з картоплі.Опрацювати матеріал  « Приготування начинок: сирної з родзинками, з повидла,  з яблук, з маку, з цукатів та цедри.». Зробити перерахунок сировини на 100гр. та приготувати  одного  виду начинок (на вибір). Фото або відіо звіт надіслати  (viber  або ludmilastrikulist@ukr.net). Матеріал до завдання:word.

Завдання на тиждень з 13.04 по 17.04

Устаткування підприємств громадського харчування (викладач Мещерякова Г.Б.):  Опрацювати (вивчити та написати конспект, намалювати малюнок з позначеннями) тема "Будова та принцип дії тістомісильної машини ОН-199А" с.97-98,  тема "Тістомісильна машина «Прима-40», "Прима 40-01"" с.98-99

Технології приготування кондитерських виробів з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.):  Опрацювати теми  "Приготування сиропів" с.15-19, "Приготування помади" с.20-24, "Приготування желе" с.192-195, "Приготування основного масляного крему" с.163-165 (Навчальний посібник "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" Зайцева)

Основи профетики і психології (викладач Кисельова Т.М.): теми "Поняття про конфлікт: види, причини" с.80-85 (підручник "Професійна етика і психологія" І.А. Дуберштейн)

Облік, калькуляція і звітність (викладач Кисельова Т.М.): тема "Збірник технологічних карток" с.18 (підручник "Калькуляція і звітність" А.Міфтахутдинова)

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.): Опрацювати матеріал  «Приготування сиропів для просочування виробів, інвертного сиропу, сиропу для глазуруванню.» Ознайомитись з презентацією , відповісти на питання(остання сторінка презентації) та надіслати відповіді.(viber  або ludmilastrikulist@ukr.net) Зробити перерахунок сировини на 100гр. та приготувати  один з видів сиропу (на вибір).Фото або відіо звіт надіслати  (viber  або ludmilastrikulist@ukr.net) Матеріял для виконнаня завдання :відіо,презентація та документ word. інвертний сироп  сироп для прсочування тираж кавовий Опрацювати матеріал  «Приготування помади: основної, шоколадної.» Ознайомитись з відео https://youtu.be/5icaarZ7Yz0  та  презентацією , відповісти на питання(остання сторінка презентації) та надіслати відповіді.(viber  або ludmilastrikulist@ukr.net) Зробити перерахунок сировини на 100гр. та приготувати  ПОМАДУ БІЛУ ОСНОВНУ.Фото або відіо звіт надіслати  (viber  або ludmilastrikulist@ukr.net помада оздоблюючі нф шоколадна фісташкова рожева кавова помада біла молочна

Завдання на тиждень з 21.04 по 24.04

Устаткування підприємств громадського харчування (викладач Мещерякова Г.Б.):  Опрацювати (вивчити та написати конспект, намалювати малюнок з позначеннями) тема "Тістомісильна машина «Прима-300»" с.99-100, тема "Технічні характеристики тістомісильних машин" с.100 (таблиця) (підручник "Устаткування підприємств громадського харчування" Саєнко) 

Технології приготування кондитерських виробів з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.):  Опрацювати тему  "Прикраси з масляного крему" с.170-174 (Навчальний посібник "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" Зайцева)

Облік, калькуляція і звітність (викладач Кисельова Т.М.): Зробити конспект з теми "Ознайомлення зі змістом збірника рецептур, збірником  технологічних карток" с.16-18 (підручник "Калькуляція і звітність" А.Міфтахутдинова)

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.): Опрацювати матеріал «Приготування желе та прикрас з нього.» Ознайомитись з презентацією та  відеороликами 1 2  3 4 5 6  Зробити перерахунок сировини на 200гр. та приготувати  один з видів желе (на вибір).Фото або відіо звіт надіслати  (viber  або ludmilastrikulist@ukr.net)  Опрацювати матеріал  «.Приготування масляного крему основного, особливого,нового та прикрас з нього: роз, хризантем, бордюр. Приготування шоколадного, кавового, сирного кремів.» Ознайомитись з презентацією , відповісти на питання(остання сторінка презентації) та надіслати  відповіді.(viber  або ludmilastrikulist@ukr.net)  Ознайомитись з відеороликами на тему « Приготування масляного крему основного, особливого, нового та прикрас з нього: роз, хризантем, бордюр.»  7 8 9 10  11  12 13  14  15 16 17 18 19 20 21  Приготування шоколадного, кавового, сирного кремів.»,зробити перерахунок сировини  на500грам та приготувати   крем масляний основний виготовити три основних види прикрас:троянди,листочок,бордюр.  Фото або відіо звіт надіслати  (viber  або ludmilastrikulist@ukr.net)

Завдання на тиждень з 27.04 по 30.04

Устаткування підприємств громадського харчування (викладач Мещерякова Г.Б.):  Опрацювати (вивчити та написати конспект, намалювати малюнок з позначеннями) тема "Машина збивальна ВМ-35" с.103-104, тема "Змішувальна установа «Воронеж»" с.110 (підручник "Устаткування підприємств громадського харчування" Саєнко) 

Технології приготування кондитерських виробів з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.):  Опрацювати тему  "Приготування сметанних та вершкових кремів" с.176-178 (Навчальний посібник "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" Зайцева)

Основи профетики і психології (викладач Кисельова Т.М.):  Повторити весь курс (залік) 

Облік, калькуляція і звітність (викладач Кисельова Т.М.): Повторити  тему "Ознайомлення зі змістом збірника рецептур, збірником  технологічних карток"

Гігієна та санітарія (викладач Саприкіна Л.А.):  Повторити теми: "Особиста гігієна кондитера", "Гігієнічні вимоги до утримання підприємства" (конспект) 

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.):Опрацювати матеріал  «.Приготування кремів з вершків, сметани.» Ознайомитись з відеороликами на тему «Приготування кремів з вершків, сметани.»,зробити перерахунок сировини  на 100грам та приготувати один з видів крему(на вибір)/https://youtu.be/Gf6qzroeEJg  Опрацювати матеріал  «. Приготування посипок.» Ознайомитись з презентацією , відповісти на питання(остання сторінка презентації) та надіслати  відповіді.(viber  або ludmilastrikulist@ukr.net)

Завдання на тиждень з 04.05 по 08.05

Устаткування підприємств громадського харчування (викладач Мещерякова Г.Б.):  Виконати лабораторну роботу у зошиті "Вивчення будови, принципу роботи та правил експлуатації тістомісильної машини МТМ-15 та машини для збивання продуктів МВ-35УМ" ; після надіслати на е-мейл pule4ek@ukr.net (підручник "Устаткування підприємств громадського харчування" Саєнко) 

Облік, калькуляція і звітність (викладач Кисельова Т.М.): Опрацювати тему "Розрахування сировини на необхідну кількість порцій" (підручник "Калькуляція і звітність" А.Міфтахутдинова)

Основи англійської мови з професійним спрямуванням (викладач Леонтьєва К.А): Ех.1-3 р.22  (підручник Англійська мова 10 кл М.А.Нерсисян)

Технології приготування кондитерських виробів з основами товарознавства (викладач Іванова Т.І.):  Опрацювати тему  "Посипки" с.26; тема "Приготування дріжджового безопарного тіста" с.42-43  (Навчальний посібник "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" Зайцева)

Гігієна та санітарія (викладач Саприкіна Л.А.):   Тема: Гігієнічні вимоги до обладнання, посуду, пакувальних матеріалів кондитерського цеху

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.): Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.  Приготування дріжджового  безопарного тіста та смажених виробів з нього: пончики, пиріжки з різними видами фаршу та начинки, беляшів. Ознайомитись з презентаціями та відео роликами.Відповісти на питання до презентації “Приготування дріжджового опарного та без опарного  тіста”документ Word «Домашнє завдання -Продовжіть речення» Зробити перерахунок сировини на 10шт.виробів  та приготувати  один з видів виробів (на вибір).Фото або відіо звіт надіслати  (viber  або ludmilastrikulist@ukr.net)  ПРЕЗЕНТАЦІЯ“Приготування дріжджового опарного та без опарного  тіста”матеріал 1  ПРЕЗЕНТАЦІЯ «Приготування пончиків»матеріал 2  Презентація на тему ”Приготування пиріжки з різними видами фаршу та начинки, беляшів.” матеріал3 Відео: Приготування тіста: матеріал4  матеріал5  матеріал6  матеріал7  матеріал8  матеріал9  матеріал 10 матеріал 11  Приготування виробів: матеріал 12  матеріал13  матеріал14  матеріал15   матеріал16   матеріал17  матеріал18  матеріал19  матеріал19  матеріал20  матеріал21   матеріал22  матеріал23   матеріал24  матеріал25  Приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього: ватрушок, пиріжків печених, розтягаїв, кулеб’як, піци. Ознайомитись з презентаціями та відео роликами  , відповісти на питання(остання сторінка презентації) та надіслати  відповіді.(viber  або ludmilastrikulist@ukr.net) Зробити перерахунок сировини на 10шт. або 100гр. (для кулеб’як ) виробів та приготувати  один з видів виробів (на вибір).Фото або відіо звіт надіслати  (viber  абоludmilastrikulist@ukr.net)  ПРЕЗЕНТАЦІЯ“Приготування дріжджового опарного та без опарного  тіста”матеріал26  ПРЕНЗЕНТАЦІЯ  «Приготування піци»» матеріал27 Презентація «Приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього: ватрушок, пиріжків печених, розтягаїв, кулеб’як.»  матеріал28  Відео: Приготування тіста: матеріал29  матеріал30  матеріал31  матеріал32   матеріал33  матеріал34  матеріал35  матеріал36  матеріал37  матеріал38  Приготування виробів: матеріал39  матеріал40  матеріал41  матеріал42  матеріал43  матеріал44  матеріал45  матеріал46  матеріал46  матеріал47  матеріал48  матеріал49  матеріал50  матеріал51  матеріал52  матеріал53  матеріал54  матеріал55 матеріал56 матеріал57  матеріал58  матеріал59 матеріал60 матеріал61 матеріал62  матеріал63

Завдання на тиждень з 12.05 по 15.05

З усіх предметів теорії на тиждень 

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.):  Приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього: пирогів, булочок. Ознайомитись з презентацією .Зробити перерахунок сировини на 10шт.та приготувати  один з видів виробів (на вибір).Фото або відіо звіт надіслати  (viber  або ludmilastrikulist@ukr.net) Презентація «Приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього: пирогів, булочок.» 1 Відео: Приготування виробів: 2 3 4  5 6 7 8 9 коровай: 

Завдання на тиждень з 18.05 по 22.05

З усіх предметів теорії на тиждень

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.): КНД 3.4.3., 3.4.4. КНД 3.4.5.

Завдання на тиждень з 25.05 по 29.05 

З усіх предметів теорії на тиждень

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.): КНД 3.4.6,3.4.7.,3.4.8.

Завдання на тиждень з 01.06 по 05.06 

З усіх предметів теорії на тиждень

Виробниче навчання (майстер в/н Стрикуліст Л.О.): КНД 3.4.9-3.5.1


« повернутися

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування