A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Другий онлайн тренінг щодо впровадження ефективних цифрових технологій під час проведення уроків

12 лютого 2021р. викладач інформатики Мещерякова Ганна Борисівна прийняла участь у  Другому онлайн тренінгу щодо впровадження ефективних цифрових технологій під час проведення уроків. Спікером тренінгу «Віртуальна інтерактивна дошка Padlet» виступила викладач суспільних дисциплін Торецького професійного ліцею Ганна Дмитрова. Під час онлайн заходу учасники тренінгу ознайомилися із структурою,  змістом, інтерфейсом та інструментарієм віртуальної дошки, принципами та прийомами роботи мультимедійного ресурсу Padlet, попрактикувалися у створенні власного продукту.  

10:12 15.02.2021

Тиждень інформатики

З  08.02.21р по 12.02.21р в нашому ліцеї відбувся "Тиждень інформатики " під гаслом "Інформатика моїма очима", який провела викладач Мещерякова Ганна Борисівна.  Здобувачам освіти була представлена така програма: 1. Проведення конкурсу малюнків за тематикою тижня. 2.  Проведення тестування з теми "Інформаційні технології у суспільстві". 3. Розв"язування кросвордів. 4. Проведення конкурсу листівок присвячених Дню Святого Валентина, що були створені у Publisher. 

20:01 12.02.2021

Педагогічна нарада

Сьогодні в ДНЗ "МПГЛ" відбулася педагогічна нарада на якій були розглянуті наступні питання: 

17:47 28.01.2021

Обласне методичне засідання

Сьогодні викладачі нашого ліцею Мещерякова Г.Б. та Сенченко Т.П. сприяли в участі  в обласному он-лайн сасіданні. На виконання роботи 2020р НИЦ ПТО у Донецькій області провело обласне засідання методичних секцій викладачів предметів природничо-математичних дисциплін, а саме математики та інформатики на платформі ZOOM.  

15:57 24.09.2020

Цікаві сторінки з життя Остапа Вишні

"Остап Вишня, він світив,як сонце, до нього люди тяглися, як до сонця. Він умів гриміти, як грім, і  того грому боялись усі плазуни й негідники".(М. Рильський) Цікаві сторінки з життя Остапа Вишні.  'Розстріляне відродження'. Остап Вишня.mp4

13:20 13.05.2020

8 травня - День пам`яті та примирення

8 травня - День пам`яті та примирення (пам`ять жертв Другої  світової війни, та примирення між країнами учасниками цієї війни) пам`ятний день в Україніі, який відзначають в річницю капітуляції нацистської Німеччини (цю подію треба розглядати як символ перемоги над нацизмом). Бібліотекарем нашого ліцею підготовлено матеріал до цієї дати. Кліп до 8 травня

17:03 08.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено