A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Анкетування для здобувачів освіти

Шановне учнівство! Запрошуємо Вас до участі у проведенні опитування з проблем конфліктів в навчальному середовищі. Мета опитування – дослідження Ваших уявлень щодо розповсюдженості конфліктів в учнівському середовищі та можливих шляхів їх подолання. Заповнити анкету нескладно. Просимо Вас відповісти на всі запитання. Уважно прочитайте запитання і позначте ту відповідь, яка найбільше відповідає Вашій думці. Це опитування є анонімним, тому вказувати своє прізвище та ім’я не потрібно. Результати опитування будуть використані в узагальненому вигляді.

18:10 18.03.2020

Обласна інтернет-олімпіада з математики

Сьогодні викладач математики нашого ліцею Сенченко Т.П. прийняла участь у обласній Інтернет-олімпіаді з предмету "Математика" серед викладачів природничо-математичних дисциплін ЗП(ПТ)О Донецької області

13:40 17.03.2020

Обласний вебінар

 17 березня викладачам нашого ліцею Сенченко Т.П., Мещеряковій Г.Б., Гамій К.Л. було проведено обласний вебінар у веб-кімнаті до Міжнародного дня числа "Пі" для викладачів математики  ЗП(ПТ)О Донецької області. 

13:36 17.03.2020

Карантин з 12.03.2020р

З 12 березня 2020 року в Україні запроваджується тритижневий карантин для усіх закладів освіти. Відповідне рішення Уряд ухвалив сьогодні, 11 березня 2020 року.

07:11 12.03.2020

Захід до Міжнародного дня числа "ПІ"

 14 березня математики всього світу святкують незвичайне свято - Міжнародний день числа "Пі". З метою формування у здобувачів освіти інформаційної та предметної компетентності в нашому ліцеї викладачем Мещеряковою Ганною Борисівною було проведено захід із переглядом відео для наочного усвідомлення історії виникнення числа "Пі" та його значення у сьогоденні. 

17:04 10.03.2020

Виставка декоративно-прикладної творчості

 Сьогодні в нашому ліцеї відбулася виставка декоративно-прикладної творчості серед здобувачів освіти нашого ліцею. Наша молодь активно прийняла участь у цьому заході, показавши свої вміння у різноманітних напрямках. Нехай їхній запал до творчості не згасає, а тільки розвивається. 

20:23 24.02.2020

Афганістан болить в моїй душі

 19 лютого 2020 року в нашому ліцеї відбувся захід, присвячений річниці виводу військ з Афганістану, який підготувала Бакутіна Наталія Василівна. Здобувачі освіти Глебська Ксенія, Єрмоленко Ольга, Нурісламова Анна, Князев Даніїл, Кметик Максим розповіли вірші, згадали героїв нашого міста, що загинули на війні. В кінці заходу загиблих вшанували хвилиною мовчання...

19:00 19.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено