A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день толерантності

Здатність терпимо і з розумінням ставитись до інакшості оточуючих - це невід'ємна складова сучасного життя та умова органічного співіснування різних людей в одному суспільстві. Адже кожен із нас унікальний. До Міжнародного дня толерантності 16 листопада 2023 р. практичним психологом ДНЗ “Мирноградський професійний гірничий ліцей” Оленою Міроновою зі здобувачами освіти ІІ курсу з професії «Продавець продовольчих товарів; контролер-касир» було проведено заняття з елементами тренінгу “Вчимося бути толерантними”. Проведений захід дав можливість ще раз замислитися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

16:45 16.11.2023

ДНЗ "Мирноградський професійний гірничий ліцей": вступ подовжено, документи онлайн, практика на ШУ «Покровське»!

У компанії «Метінвест Покровськвугілля» розроблена програма співпраці не лише з вишами, а й з професійними закладами. ДНЗ "Мирноградський професійний гірничий ліцей" — один з них. Тут серед переваг навчання — оплачувані переддипломна та виробнича практика на шахтоуправлінні «Покровське»,…

17:03 14.07.2022

Онлайн-захід "Історія англійської мови"

              21 лютого усі країни та народи відзначають Міжнародний день рідної мови. З метою розширення знань здобувачів освіти про багатство мов, формування розуміння того, що мова – скарб кожного народу, викладачем іноземної мови ДНЗ «Мирноградський професійний гірничий ліцей» Леонтьєвою Катериною було проведено онлайн-захід «Історія англійської мови». Під час заходу здобувачі освіти ознайомились з традиціями Англії, дізнались цікаві факти про виникнення англійскої мови.

17:46 21.02.2022

Креативна ялинка

9 грудня 2021р. в ДНЗ «Мирногардський професійний гірничий ліцей» відбувся конкурс «Креативна ялинка».

14:23 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено