A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Квест ЗНО 2022

Дата: 16.12.2021 17:17
Кількість переглядів: 84

З метою інформування освітян, учнів/студентів, батьків з питань підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року, пробного ЗНО Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти з 25 листопада розпочав розміщення серії озвучених презентацій на youtube каналі ДРЦОЯО - https://www.youtube.com/channel/UCCwZ5ekXu4YQaBJUSfBrXAg

Вже розміщено серію відеороликів: "Особливості ЗНО-2022року", "Особливості Пробного ЗНО-2022", "Особливості ЗНО з української мови і літератури та української мови", "Особливості ЗНО з математики". До 22 грудня на youtube каналі в повному обсязі буде розміщено інформацію щодо умов реєстрації й участі в пробному ЗНО 2022 року.

Радимо використовувати ці матеріали на батьківських зборах, у вайбергрупах класних керівників з батьками, учнями/студентами та розміщувати цю інформацію на сайті закладу освіти.

Сучасна молодь дуже активно користується інтернет-ресурсами, тому, будь ласка, запропонуйте їм стати підписниками наших соціальних мереж, перейти на які можна із сайту Донецького РЦОЯО https://test.dn.ua/.

Ми своєчасно відповімо на всі запитання стосовно зовнішнього незалежного оцінювання і в чаті сайту регіонального центру, у розділі «Контакти» (https://test.dn.ua/faqs/), і у коментарях до відео та постах у соціальних мережах.

Також просимо Вас для ознайомлення учнів/студентів з інформацією щодо ЗНО 2022 приділити час на уроці інформатики для практичної роботи з сайтом Донецького РЦОЯО. Надсилаємо перший матеріал до уроку у додатках (додаток 1 для вчителя (з відповідями до квесту) і додаток 2 - учням для виконання квесту вдома (без відповідей)). Наразі радимо учням вже у грудні більш детально попрацювати з актуальною нормативною та практичною інформацією щодо ЗНО 2022. У січні 2022 року регіональний центр надішле наступний матеріал вже щодо реєстрації та участі у ЗНО.

Квест для учня ЗНО 2022


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено