A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Тиждень безпечного інтернету

Дата: 08.02.2024 19:53
Кількість переглядів: 15

На сьогоднішній день жодна людина не може уявити своє існування без Інтернету. Інтернет для людей вже необхідність, яка потрібна як повітря.

 Відповідно до затвердженого плану заходів з 05.02.2024 по 09.02.2024 у ДНЗ «Мирноградський професійний гірничий ліцей» проводився Тиждень Безпечного Інтернету.

Класними керівниками було проведено виховні години «Ігроманія» з метою профілактики ігрової та комп`ютерної залежності.

Викладач інформатики Людмила Стрикуліст провела загальноліцейний захід «Ми - за безпечний Інтернет», під час якого здобувачі освіти та педпрацівники ліцею отримали важливу інформацію, яка спрямована на підвищення обізнаності щодо ризиків в Інтернеті та запобігання кіберзагрозам. 

Педагогічними працівниками Мариною Маховіковою та Олександром Акімовим було проведено для своїх колег онлайн-конференцію «Розуміння та безпечне використання Інтернет-ресурсу». Обговорили багато важливих питань щодо безпечного використання Інтернету. 

P.S. Інтернет — це необмежений та дуже потужний ресурс, який можна використовувати для навчання, відпочинку та спілкування. Але разом з тим, в Інтернеті приховано досить багато небезпек як для дорослих, так і для дітей. Знання цих небезпек дозволить їх уникнути.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено