A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Поради психолога

Дата: від до Скинути

Ресурсні активності

200 ресурсних активностей для карантинного життя. Користайтеся самі та діліться з іншими. ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ: Якщо помічаєте, що пригнічення настрою триває довше ніж 5 хв., - обирайте будь-яку доречну ресурсну активність зі списку та одразу виконуйте її. Моментальне покращення насторою гарановано! ????

22:23 27.03.2020

Якщо ви відчуваєте тривогу щодо епідеміологічної ситуації, що склалася у світі, прочитайте, будь ласка, наступні рекомендації.

Як знизити свою тривогу в умовах пандемії? - Перш за все важливо зізнатися собі у тому, що ви тривожитесь. ????ЦЕ НОРМАЛЬНО???? Ситуація справді неприємна, тому тривожитися цілком природно. Але важливо, щоб тривога не переростала в паніку - Окресліть сфери впливу Тобто, є сфери на які ми можемо вплинути і сфери, на які ми вплинути не можемо: ?НЕ МОЖЕМО? На обстановку в світі, на інших людей ??Із цим потрібно змиритися ?МОЖЕМО? На наше здоров'я ??Тому ми можемо  дотримуватися санітарно-гігієнічних норм і побути вдома на час карантину - Керуватися фактами, а не фантазіями НЕ "ми всі помремо", а конкретними цифрами про те, хто серед наших близьких хворіє, а хто здоровий - Припинити постійно моніторити новини Звісно, якщо ви не працюєте в ЗМІ. Зовсім виключатися з інформаційного поля не потрібно, але варто його мінімізувати - Спробуйте знайти плюси і провести час карантину із користю:  ????читати ????дивитися фільми ????навчатися чомусь новому ????спілкуватися із близькими - З тривожністю допомагають впоратися фізичні вправи: присідання, ходьба на місці, йога - Планування часу Тривогу знижує відчуття контролю. Тому невеличкий план на день допоможе вам знизити рівень тривожності - Поговоріть із близькими В такій ситуації  допоможе розділення почуттів, оскільки більшість зараз знаходиться вдома і більшість тривожиться. Поговоріть із сім'єю, зателефонуйте другові. Розділивши переживання можна допомогти одне одному. #kmarehab #kmarehab_тривога #карантин 

22:16 27.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено