A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Містер та місіс ліцей

Сьогодні в ліцеї пройшов конкурс краси "Містер та місіс ліцей" серед юнаків та дівчат, в якому здобувачі освіти змагалися за титул найкрасивішого  учня ліцею. Багато цікавих випробувань пройшли конкурсанти. Свято організувала та підготувала здобувач освіти гр.15-17 Федчук Ольга. 

15:27 21.02.2019

Виставка декоративно-прикладної творчості

Сьогодні в ліцеї пройшла виставка декоративно-прикладної творчості серед здобувачів освіти та викладачів. На виставці були представлені різноманітні напрямки творчих здібностей учнів та  викладачів. 

18:12 19.02.2019

Творча робота

Здобувачі освіти гр.4-16 Балковий Дмитро та Калиниченко Олександр, під керівництвом викладача Кремінської Антоніни Миколаївни та майстра в/н Маховікової Марини Борисівни, розробили творчу роботу, у вигляді стенду "Види з'єднання споживачів", який може практично використовуватися на уроках "Електротехніки", "Фізики" та виробничого навчання.

18:03 18.02.2019

Захід, присвячений "Дню афганця"

15 лютого в ліцеї викладач Мещерякова Ганна Борисівна підготувала разом з учнями відкритий виховний захід, присвячений  Дню афганця. Здобувачам освіти було надано інформацію тих подій, вірші та відео - інтерв'ю учасника бойвих дій. Наприкінці учні почли пам'ять погиблим афганцям хвилиною мовчання.

17:42 15.02.2019

День Святого Валентина

Сьогодні в ліцеї майстер вн Воронежська Алла Миколаївна провела розважально-виховний захід, присвячений Дню Св.Валентина. Кожну перерву учнів чекало багато конкурсів, пісенних та танцювальних змагань, особливе зацікавлення здобувачів освіти був пошук другої половинки. Усі паперові сердечки було розрізано навпіл за різним напрямком, роздано дівчатам та хлопцям, а вони, в свою чергу, шукали половинку, що підійде. Не обійшлося свято і без таємної скриньки святкових побажань. Багато було роздано солодких призів за участь у конкурсах. 

17:01 14.02.2019

Мультимедійний урок виробничого навчання

Сьогодня  майстер вн Ушакова Лідія Костянтинівна провела мультимедійний урок виробничого навчання у групі 8-17, на якому за допомогою комп'ютера та проектора показала та розповіла учням з чого складається виємна частина пускача, до уроку на тему "Розбирання, ремонт, збирання та монтаж пускачів типу ПВІ-125 та ПВІ-250. 

14:11 11.02.2019

Тиждень математики

Тиждень математики в ліцеї почався для учнів групи №15-17 незвичайною роботою на індивідуальних дошках 

13:53 26.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено