A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Патріотичний захід

Сьогодні, 8 травня, в нашому ліцеї для здобувачів освіти було проведено патріотичний захід до Дня пам'яті і Дня перемоги у Другій світовій війні. Викладач історії Рябчун Михайло Іванович розповів про трагедію українського народу в роки Другої світової війни, всі присутні вшанували пам'ять героям. 

12:23 08.05.2019

Тиждень безпеки життєдіяльності

В ліцеї  в рамках проведення "Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності"  було проведено виставку плакатів. Інженером з охорони праці Савостіною Інною Петрівною  протягом тижня проведено інструктаж зі здобувачами освіти напередодні святкових вихідних днів з показом відеороликів із соціальною рекламою. 

12:09 27.04.2019

Захід до Міжнародного дня пам'яті Чорнобиля

    25 квітня 2019 року для здобувачів освіти ліцею груп 12-18 з професії «Кухар; кондитер» та 4-16 з професії «Машиніст електровозу; електрослюсар підземний» була проведена виховна година «Чорнобиль у призмі часу», присвячена Міжнародному дню пам'яті Чорнобиля, яку провела ваикладач Кисельова Тамара Миколаївна.

17:31 25.04.2019

Майстер - клас з приготування суші

20.04.2019р здобувачам освіти нашого ліцею було надано можливість прийняти участь у майстер-класі по виготовленню суші та ролл.  Захід проводився у м.Костянтинівка шеф-кухарем ресторану. Нашому підростаючому поколінню дуже сподобалася атмосфера та можливість випробувати свої сили по приготуванню страв. Організація майстер-класу відбулася  на найвищому рівні. 

19:27 20.04.2019

Атестація працівників

Сьогодні в ліцеї відбулася атестація працівників ліцею, а саме: викладачів, майстрів виробничого навчання та психолога. Кожен з атестантів поділився своїми наробками, методами навчання і виховання підростаючої молоді та планами у роботі на майбутнє. Комісія отримала вичерпані відповіді на свої запитання. Взагалом усіх працівників, що атестувалися на рівні ліцею, було атестовано.

15:01 29.03.2019

Всеукраїнський конкурс фахової майстерності

26 березня 2019 року на базі ДНЗ "Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище" відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти Донецької області з професії "Кухар". Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей" представив здобувач освіти ІІІ курсу Плюшко Владислав. Хлопець показав високий рівень теоретичної підготовки та професійні здібності і посів І/ місце. Вітаємо Владислава і бажаємо нових перемог! 

22:18 27.03.2019

Вшанування пам"яті Т.Г.Шевченка

    Протягом місяця викладачі української мови та літератури Пелих Лілія Євгенівна та Жидкова Ольга Олександрівна провели заходи, присвячені вшанування пам'яті Т.Г.Шевченка. Т.Г.Шевченко - видатний поет, який проніс любов до рідного слова, своєї землі. Традиційно 9,10 березня в Україні віддіють данину пам'яті "Великому Кобзареві".  В ліцеї проводились конкурси стіннівок, малюнків "Сторінками Шевченкового світу", "І чужому навчайтесь, і свого не цурайтесь"); здобувачі освіти готували кросворди, ребуси; конкурс читців охопив багатство тематики літературної спадщини поета; підготовлено разноманітні роботи: презентації творчості Шевченка, доповіді, лекційний матеріал. 11 березня проведено урочисту лінійку "І знов до тебе думка лине...". Здобувачі освіти в тестовому варіанті давали відповіді на запитання, пов'язані з життям і творчим шляхом поета. 

09:53 23.03.2019

Педагогічний діалог

Сьогодні в ліцеї відбувся "Педагогічний діалог" "Підвищення пізнавальної активності учнів шляхом впровадження продуктивних технологій навчання" викладачів  Покровського регіону . Розпочалося засідання привітанням від наших здобувачів освіти у якості міні-концерту. Викладач математики Сенченко Тетяна Павлівна разом з учнями показали театралізовану задачу, а потім провела майстер-клас уроку "Знаходження об'єму тіла обертання". Також була показана творча виставка під керівництвом викладача фізики Соколової Марини Єгорівни за проектом "Подорож у космос".

15:33 20.03.2019

День рідної мови

Сьогодні бібліотекар ліцею Шолудько Людмила Іванівна провела виховний захід "День рідної мови". Здобувачам освіти було надано цікаву інформацію з переглядом відео та представлено тематичну книжкову виставку.

19:22 22.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено